SYYSKOKOUSKUTSU

28.9.2024

KOKOUSKUTSU

SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET PIHAKOIRAT RY

 

Sääntömääräinen syyskokous

Aika: 26.10.2024 klo 12.00

Paikka: Forssan Palveluskoirien halli, Puutarhakatu 7, 30100 Forssa

 

Asialista

 

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen esityslista
  5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle toimintavuodelle ja päätetään jäsenmaksujen eräpäivä
  6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle
  7. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja yhdestä kahteen varatoiminnantarkastajaa
  8. Muut esille tulevat asiat
  9. Kokouksen päättäminen

 

Ilmoitathan osallistumisestasi kokoukseen viimeistään 20.10.2024 sähköpostitse sihteeri@pihakoirat.net jotta osaamme varautua kahvi- / teetarjoilun osalta. 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä, ilmoitathan etäosallistumisestasi keskiviikkoon 20.10.2024 mennessä osoitteeseen sihteeri@pihakoirat.net  Toimitamme osallistumisohjeet ja -linkin kaikille määräpäivään mennessä ilmoittautuneille.


 

Huom!

Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkua, olethan siis paikalla ajoissa.

Etänä osallistuessa tulee valtakirja olla toimitettuna joko skannattuna tai selkeänä valokuvana hyvissä ajoin ennen kokousta, viimeistään 24.10.2024 klo.15:00. Etäosallistuessa valtakirjat tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@pihakoirat.net. 

Paikan päällä järjestetään ennen kokousta on keskustelutilaisuus Jalostuksen tavoiteohjelmasta ja Pevisasta. Ilmoittaudu keskustelutilaisuuteen sihteerille 20.10.2024 mennessä. Kokouksen jälkeen luvassa yhteistä kivaa ohjelmaa koirien kanssa. Katso erillinen ilmoitus! 


Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n hallitus