Etsitään aluetoiminnan yhteyshenkilöitä pääkaupunkiseudulle ja Hämeen alueelle!

Etsitään uusia ALUETOIMINNAN YHTEYSHENKILÖITÄ pääkaupunkiseudulle sekä Hämeen alueelle!

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan alueen toimintaa ja järjestämään esimerkiksi pihistreffejä koirapuistoissa, yhteislenkkejä pihisporukalla tai kerätä kasaan pihisporukkaa jonkin kurssin tai koulutuspäivän merkeissä?

Aluetoiminnan yhteyshenkilön tehtävä ei vaadi mitään erityisosaamista ja aluetoimintaan saa perehdytyksen sekä hallituksen aluetoimintavastaavan, Liisan tuen. Toimintaa voi suunnitella omiin aikatauluihin sopivaksi ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan eikä vaadi viikoittaista sitoutumista ellet niin halua. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla pihakoiratreffejä on ollut kerran kuukaudessa. Yhdellä alueella voi toimia samanaikaisesti useampikin yhteyshenkilö, jotka keskenään sopivat vastuunjaosta sekä suunnittelevat yhteisesti alueen toimintaa.

Nyt on siis erinomainen mahdollisuus hypätä mukaan yhdistyksen toimintaan ja päästä vaikuttamaan oman alueen toiminnan sisältöön!

Mikäli aluetoiminnan yhteyshenkikön tehtävä kiinnostaa tai haluat lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä hallitukseen sähköpostilla hallitus(at)pihakoirat.net.