Jirka Vierimaan koulutuspäivä: Leiki, pelaa ja motivoi!

Jirka Vierimaan koulutuspäivä jäsenten tanskalais-ruotsalaisille pihakoirille Someron Haukkukalliolla.

Montaako erilaista yhteisen leikkimisen tapaa sinulla ja koirallasi on? Entä kuinka monipuolisesti käytät leikkiessä erilaisia palkkioita? Yhteinen leikki ihmisen ja koiran välillä on innostavaa ja spontaania. Leikki sisältää ymmärrettäviä sääntöjä, vaikka leikkiä ei voida käsikirjoittaa - ehkä juuri siksi se kiehtoo erilaisia yksilöitä lajista ja iästä riippumatta.

Leikki edistää eläinten hyvinvointia ja sosiaalisille eläimille se on ylipäätään hyvin tärkeä taito. Se voi myös parantaa fyysistä kuntoa ja parhaimmillaan tuntua palkitsevalta koko kehossa! Leikkiminen aiheuttaa hyvälaatuista stressiä, lisää turvallisuuden tunnetta ja sen avulla koiralle on helppo opettaa myös itsehillintää.

Leikkimisen taito on yksi koiranomistajan perustaidoista. Reilusti leikkivä ihminen ansaitsee koiran luottamuksen ja huomion selkeän elekielensä avulla. Koska oppimista tapahtuu koko ajan, voidaan leikkejä hyödyntää palkitsemisessa hyvin luovasti. Koulutuspäivän aikana tutustutaan leikkimisen maailmaan hyvin käytännöllisesti!

Koulutuspäivään mahtuu mukaan max. 12 koirakkoa ja rajoittamaton määrä kuunteluoppilaita.

HINNAT

Koirakkopaikka 40 eur /jäsen ja 60 eur /ei-jäsen
Kuunteluoppilas 10 eur/jäsen ja 25 eur/ei-jäsen

Hintaan sisältyy kevyt evästarjoilu (kahvi, sämpylä tai vastaava)

ILMOITTAUTUMINEN & TIEDUSTELUT

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian tai viimeistään 15.6.2018 mennessä osoitteeseen elisareunanen(at)gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova.

Ajankohta: 
Sunnuntai, 1. heinäkuu 2018 - 10:00