Ehdota saajaa Vuoden Nuori Koiranohjaaja -palkinnolle!

HUOM! Osallistumisaikaa on pidennetty 15.4.2018 asti (päivitetty 19.2.2018)

Pihistelijöiden keskuudesta löytyy monia lupaavia nuoria koiraharrastajia niin agilitykentiltä, näyttelykehistä kuin muidenkin lajien parista. Heitä kannustaakseen yhdistys jakaa Vuoden Nuori Koirakko -palkinnon!

Palkinnon voi saada pihakoiran kanssa aktiivisesti harrastava nuori yhdistyksen jäsen, joka oli myöntämistä edeltävän vuoden lopussa (nyt siis 31.12.2017) 10–17-vuotias. Palkintoa jaettaessa kiinnitetään huomiota palkinnonsaajan omaan aktiivisuuteen sekä saavutettuihin tuloksiin. Palkintoja voidaan hallituksen harkinnan mukaan jakaa yksi tai useampia.

Ehdota palkinnon saajaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse janette.valaja(at)gmail.com tai kirjeitse: Janette Valaja, Aapramintie 6 A 4, 01610 Vantaa.

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 15.4.2018. Hakemuksesta on ilmettävä koirakko (harrastaja + koira/koirat), jolle palkintoa esitetään, perustelut, miksi palkinto tulisi myöntää hänelle, lista palkintovuoden (2017) saavutuksista sekä ehdotetun palkittavan ja tämän huoltajan yhteystiedot (vähintään puhelinnumero, lisäksi posti- tai sähköpostiosoite ovat suotavia). Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa yhdistyksen täysi-ikäinen jäsen.