Kevätkokouksessa palkittiin vuonna 2015 ansioituneita

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 19.3.2016 Sellon kirjastossa Espoossa. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2015 vuosikertomus ja tilinpäätös, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuoden 2015 hallitukselle. Lisäksi hyväksyttiin yhdistykselle uudet säännöt, päätettiin lahjajäsenyyden ehdoista sekä vahvistettiin lisätalousarvio kuluvalle vuodelle. Uusissa säännöissä ei ole merkittäviä sisällöllisiä muutoksia tällä hetkellä voimassaoleviin, mutta nippu pieniä korjauksia. Pöytäkirja, lisätalousarvio ja uudet säännöt julkaistaan tällä sivulla noin viikon kuluttua kokouksesta. Säännöt tulevat voimaan, kun Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyy ne, ja tästä tiedotetaan erikseen.

Kokouksen yhteydessä palkittiin myös vuonna 2015 ansioituneita koiria ja ohjaajia:

  • Vuoden näyttelykoira: Pousoda Casanova “Bruno”, om. Kerstin Weegar
  • Vuoden agilitykoira: Yacatis Älynväläys “Mai”, ohj. Elina Kaprio
  • Vuoden näyttelytulokkaat: Maison Coco Cherie “Martta”, om. Riitta Vepsäläinen sekä Simba “Volke”, om. Linda Salomaa
  • Vuoden agilitytulokas: Yacatis Lady Lilyann “Lilli”, ohj. Markus Ahtinen
  • Vuoden harrastuskoiratulokkaat: Dandinas Aika Pakkaus “Oliver”, ohj. Liisa Parviainen sekä Yacatis Galdur “Malte”, ohj. Tua Nummelin

Vuoden työmyyrä -kiertopalkinto luovutettiin Helena Mäkiselle kiitokseksi tämän uutterasta työstä jalostustoimikunnassa etenkin jalostuksen tavoiteohjelman parissa.