Kasvattajalistan ehdot muuttuvat 1.2.2016

Yhdistyksen hallitus on 9.1.2016 päättänyt jalostustoimikunnan esityksestä muuttaa yhdistyksen nettisivuilla olevan kasvattajalistan ehtoja.

Merkittävin muutos on kasvattajalistamaksun poistuminen. Listalle voi ilmoittautua jokainen yhdistyksen jäsen, joka täyttää listan ehdot. Listalla pysyy niin kauan kun täyttää listan ehdot tai ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Ilmoitukset listalta poistumisesta osoitteeseen webmaster (at) pihakoirat piste net.

Kasvattajalistan tarkoituksena on koota yhteen paikkaan lista niistä pihakoirakasvattajista, jotka haluavat tietonsa näkyville yhdistyksen Internet-sivuille. Kasvattajia koskevat tiedotteet tulevat jatkossakin yhdistyksen nettisivuille ja Pihaukseen, sekä tarpeen vaatiessa myös yhdistyksen sähköpostilistalle.

Kasvattajalistalla voi olla henkilö, joka

  • on Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jäsen;
  • on allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen;
  • omistaa FCI:n myöntämän kennelnimen (mahdollisesti yhdessä toisen henkilön kanssa) tai on suorittanut kasvattajan peruskurssin; sekä
  • palauttaa jalostustoimikunnalle jokaisesta syntyneestä pentueesta pentuetietolomakkeen: http://pihakoirat.net/pentuetietolomake

Listalla olevat kasvattajat saavat ilmoittaa pentueista yhdistyksen pentuvälityksessä ilmaiseksi. Mikäli pentue ei joltain osin täytä yhdistyksen jalostussuosituksia, tämä mainitaan ilmoituksen yhteydessä.

Pentuetietolomakkeella (http://pihakoirat.net/pentuetietolomake) jalostustoimikunta kerää tärkeää tietoa pihakoirapentueista ja koostaa niistä tilastoja. Tilastoja julkaistaan niitä myöhemmin sekä jäsenlehti Pihauksessa että nettisivuilla.

Lisäksi kasvattajalistalla olevat saavat:

  • kennelruudun jäsenlehteen ja yhdistyksen internetsivuille
  • pennunostajille jaettaviksi yhdistyksen esitteitä (joita saa jalostustoimikunnalta pyytämällä maksutta)
  • mahdollisuuden lahjoittaa pennun vastaanottajalle yhdistyksen jäsenyyden alennettuun hintaan (nk. lahjajäsenyys)

Muista kasvattajalistalaisten eduista tiedotetaan myöhemmin. Hallitus on esittämässä lahjajäsenkäytäntöön muutoksia kevätkokouksessa, ja kokouksen päättämästä käytännöstä tiedotetaan samoin erikseen.

Lomake kasvattajalistalle liittymiseen: http://www.pihakoirat.net/kasvattajalistalomake