Hei Vieras

Kirjoittaja Aihe: Pihaus  (Luettu 2415 kertaa)

Elisa R.

 • Pihaus
 • Administrator
 • Viestejä: 128
  • Pelastuskoirajuttuja ja muuta pihistelyä
Pihaus
« : Kesäkuu 26, 2012, 12:04:17 »
Outi&Iines » To 2.11.2006 13:18
Niin, tänään kopsahti postiluukusta Pihaus-lehti. Komeannäköinen tuotos, kiitokset toimitustiimille! :D

-kati- » To 2.11.2006 15:29
Juuri laskin lehden kädestä ja ajattelin sitä tänne kehaista, Outi olikin jo ehtinyt kehupalstan aloittaa :D

maija » Pe 3.11.2006 13:25
Juu! Pitää täältäkin yhtyä kehuihin :D Lehti oli oikein hieno :DAnneli » Pe 3.11.2006 17:33
Hei, vaan

Pihaus tuli luettua tarkkaan kannesta kanteen, mielenkiintoisia juttuja ja kiva ulkonäkö. Kiitokset toimitustriolle!
Vamos » La 4.11.2006 10:50
Kiitoksia myös täältä Laukaasta toimitukselle hienosta lehdestä :D
Talvisin terveisin Pirkko ja Vamos
ps elohopea näyttää -19

Krisse » Pe 15.12.2006 21:47
Kiitoksia koko toimituksen puolesta kehuista. Ja toiveita lehden suhteen otetaan vastaan aina ilomielin. :D

Joulukuun Pihauksessa on sivulla 16 Tuloksia otsikon alla kuvaa koskeva asiavirhe. Sivulla esiintyvä foto ei siis suinkaan ole Jyväskylän näyttelystä, kuten kuvasta näkyy. Tuloksia sivun kuvassa on siis Dekkarin Hercule Poirot agilitypuuhissa. Kuva Jyväskylän näyttelystä löytyy nettisivuilta tuloksia kohdasta.


Krista Honkonen
taittaja/toimittaja

Lissu » Ma 2.7.2007 13:48
Heip,

kuten uusimmasta Pihauksesta kävi ilmi, en ikävä kyllä pystynyt enää jatkamaan Pihauksen toimituksessa. "Rotta" jätti laivan. :mrgreen: Syy on se, että työni on varsin stressaavaa. Taitan ja toimitan lehteä myös työkseni, joten pitkän työpäivän jälkeen harrastuslehden taittaminen tuntui vähän omituiselta harrastukselta, vaikka se todella hauskaa ja mielenkiintoista puuhaa olikin. :wink: Myös ylienerginen koirani Peppi tarvitsi enemmän vähäistä aikaani. Tulen joka tapauksessa kirjoittamaan juttuja lehteen.

Haluisinkin kannustaa kaikkia osallistumaan lehden tekoon. Pihaushan on meidän kaikkien lehti! Juttuja, kuvia, ideoita, palautetta ym. kaivataan aina! Ja vieläkin enemmän nyt kun Krista ja Henna pakertavat lehteä kaksistaan. Eikä kannata olla liian kriittinen omien kirjoitustaitojensa tai kuviensa suhteen. Uskon, että pihisväellä on paljon hauskoja juttuideoita, koska pihikset ovat melkoisen aktiivisia ja velmuja koiria, joten ne joutuvat kommelluksiin ja hassuihin tilanteisiin. Ehkäpä suomalaisista pihiksistä löytyy myös sankarikoiria? :-)

Lisäksi täytyy sanoa, että olipas viime numero upea! Ilmava ja monipuolinen taitto, paljon kuvia ja niiden hyvää käyttöä. Ja tietenkin hyviä juttuja. Hienosti olitte kehittäneet lehteä taas eteenpäin! Tsemppiä!

Koiramaista kesää toivotellen,
Liisa, ex-toimittaja 8)
Ja taustapiruna hupsu pihikseni Peppi, joka riehuu ympäri kämppää hanskaa heitellen.

Krisse » Ke 10.10.2007 11:25
Hei kaikille!

Joulukuun Pihaukseen kaivataan talvi- ja jouluaiheisia pihakoirakuvia. Mitä suurempia ja tarkempia kuvat ovat, sen parempi. Erityisesti kuvia kaivataan sellaisista pihakoirista, jotka eivät Pihauksen sivuilla ole vielä vierailleet.

Kuvat voi toimittaa 5.11.2007 mennessä osoitteeseen: pihaus@pihakoirat.net. Kuvat tulisi nimetä valokuvaajan mukaan.Terkuin,

Krista Honkonen
Pihaus
toimittaja/taittaja

Suski » To 25.10.2007 16:00
Kuulinpa Pihauksen toimituksesta, että kuvia on toistaiseksi lähetetty tosi vähän. Mutta kiitos kovasti niille, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon yhteisen lehtemme hyväksi!

Seuraavassa lehdessä tarvittaisiin nimenomaan niitä talvi- ja joulukuvia, tutkikaapas nyt niitä tietokoneenne hakemistoja, jossain on varmasti kivoja kuvia!

Ja totta kai kaikki kuvat kelpaavat, vaikka talvisia ei juuri nyt oliskaan varastossa! Juttujen kuvitukseksi tarvitaan kuvia pihakoirista pokaaleineen ja ruusukkeineen, naamakuvia, poseerauskuvia, kuvia leikkivistä ja nukkuvista pihiksistä, koirista harrastuksen parissa, vanhoista koirista, pennuista, nuorista ja aikuista, istuvista, kerjäävistä, iloisista, rauhallisista, kuvia koirista ruokailemassa, vahtimassa, kävelyllä, sohvalla, pöydän alla jne. Kun lähetät kuviasi meidän kaikkien iloksi, niin saat olla itse ylpeä: minun koirani komeilee lehdessä :)

Jos olet epävarma siitä, onko kuvien laatu riittävä, niin lähetä silti! Jos kuvan julkaiseminen ei teknisesti onnistu lehdessä, se käy tod.näk. silti nettiin.

Kuvien lisäksi Pihaukseen saa lähettää myös juttuja, älkää unohtako sitäkään! Kiinostavia aiheita ovat kaikki pihakoiramaiseen arkeen kuuluvat jutut: harrastukset, matkat, sattumukset, pennun tulo ja kasvaminen, koulutus, ihan kaikki! Jos sinulla on koira-alan asiantuntemusta, niin kirjoita siitä. Oletko kouluttanut koirallesi hauskoja temppuja? Onko kirjahyllysi pullollaan koirakirjoja, olisiko kirja-arvostelu sinulle sopiva aihe? Keksit varmasti mukavaa kerrottavaa, anna näppäimistön napsutella vapautuneesti!

admin » La 3.3.2012 23:54
Pihaus 1/2012 on ilmestynyt. Anna palautetta!

Elisa » Ke 7.3.2012 19:53
Pihaukseen tarvitaan kuvia pihakoirista harrastamassa!

Katselemme omia koiriamme tarpeeksi kotona - ei meidän tarvitse enää nähdä niitä lehdessä! :wink: Harrastuspalstalle kaivataan kuvia erityisesti pihakoirista tokon ja agilityn parissa, mutta myös muut harrastuskuvat otetaan ilolla vastaan.
pihakoiratytöt Hippu (-09) ja Lilli (-11)

Timo Voipio

 • Hallitus
 • Viestejä: 5
  • Sähköposti
Vs: Pihaus
« Vastaus #1 : Tammikuu 12, 2013, 20:50:49 »
Voisiko Pihaukset saada sähköisesti yhdistyksen nettisivuille tms? Aina välillä näkee viitattavan, että "tästähän on ollut juttua Pihauksessa N/200x", mikä ei tietysti ko. ajankohdan jälkeen liittynyttä, tai lehtiarkistonsa hukannutta, hirvittävästi auta.

Mari Toivonen

 • Alueyhteyshenkilö Uusimaa
 • Jalostustoimikunta
 • Viestejä: 53
  • Pihakoira Nooan arkki
  • Sähköposti
Vs: Pihaus
« Vastaus #2 : Tammikuu 12, 2013, 21:14:46 »
Voisiko Pihaukset saada sähköisesti yhdistyksen nettisivuille tms? Aina välillä näkee viitattavan, että "tästähän on ollut juttua Pihauksessa N/200x", mikä ei tietysti ko. ajankohdan jälkeen liittynyttä, tai lehtiarkistonsa hukannutta, hirvittävästi auta.

Olemme päätoimittaja Elisan kanssa asiasta keskustelleet ja pohtineet miten sähköinen julkaisu voitaisiin laittaa jäsenten saataville. Kyseessä on jäsenlehti ja lehti lähetetään ainoastaan jäsenille, joten yleiseen jakoon lehteä ei voi yhdistyksen sivuille sellaisenaan laittaa.
************************************
Yacatis Ikiliikkuja Indy "Nooa" -11

Elisa Heleä

 • Julkaisutoimikunta
 • Viestejä: 1
Vs: Pihaus
« Vastaus #3 : Tammikuu 13, 2013, 19:35:52 »
Mietin, että voisiko lehtien julkaiseminen vaikkapa vuoden viiveellä lisätä kiinnostusta ja näin myös tuoda lisää jäseniä? Tai voisiko kiinnostavimpia/informatiivisempia artikkeleita julkaista webbisivuilla?
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 13, 2013, 19:39:57 kirjoittanut Elisa Heleä »

Elisa R.

 • Pihaus
 • Administrator
 • Viestejä: 128
  • Pelastuskoirajuttuja ja muuta pihistelyä
Vs: Pihaus
« Vastaus #4 : Tammikuu 13, 2013, 20:13:21 »
Mietin tänään samoja ratkaisuja kuin kaima yllä. Lisäksi pohdiskelin, että yksi vaihtoehto voisi olla jakaminen sähköpostilistan kautta. Se vaatisi vain sen, että tarkastettaisiin listalle liittyvien olevan yhdistyksien jäseniä - jolloin toki ongelmaa tuottaisivat kaikki muut paitsi etunimi.sukunimi-sähköpostiosoitteet.

Koska olen pohtinut tätä juttua jo viime vuonna ja ilmeisesti joku muukin voisi kaivata Pihausta sähköisenä, niin on varmasti syytä pyytää hallitusta miettimään olisiko mahdollisesti joku näistä tässä tarjotuista yksinkertaisista ja helposti toteutettavista vaihtoehdoista kelpaava. Ongelmahan on muuten juuri tuo minkä Mari toi esille eli se, että kyse on jäsenlehdestä.
pihakoiratytöt Hippu (-09) ja Lilli (-11)

Emmi K

 • Viestejä: 6
Vs: Pihaus
« Vastaus #5 : Tammikuu 14, 2013, 16:08:00 »
Mä en tiedä salasanasuojauksista kamalasti, mutta olisiko mahdollista että verkkolehteen pitäisi ns. kirjautua omilla tunnuksilla. Esim. käyttäjätunnuksena omanimi ja salasanana jäsennumero?

Timo Voipio

 • Hallitus
 • Viestejä: 5
  • Sähköposti
Vs: Pihaus
« Vastaus #6 : Tammikuu 18, 2013, 21:25:32 »
Parissakin yhdistyksessä, missä olen jossain määrin mukana (joko ihan vaan jäsenenä tai aktiivisemmin pyörittämässä) on käytäntö, jossa yhdistyksen nettisivuilla on erillinen salasanasuojattu jäsenosio. Käyttäjätunnus ja salasana ovat kaikille jäsenille samat (huomattavasti pienempi hallintavaiva kuin jokaiselle omassa tunnarissa), ja ne lähetetään vuosittain kirjeenä jäsenmaksunsa eräpäivään mennessä maksaneille.

Tietysti mikään ei estä yksittäistä jäsentä julkaisemasta noita tietoja, mutta tietääkseni tästä ei ainakaan vielä ole tullut ongelmaa, ja jäsenmäärä on kuitenkin (toisessa näistä yhdistyksistä) noin tuhat.

Luotan täysin siihen, että hallitus linjaa kuten jäsenten ja yhdistyksen parhaaksi näkee, mutta heittelen kuitenkin näitä omia mielipiteitäni täältä :) Ymmärrään, että lehtiä ei tosiaan välttämättä haluta laittaa julkinettiin (eikä se tietysti taitaisi olla teknisesti ottaen laillistakaan, ellei artikkelien kirjoittajilta, kuvittajilta ym ole kaukonäköisesti pyydetty lupaa moiseen).

Elisa R.

 • Pihaus
 • Administrator
 • Viestejä: 128
  • Pelastuskoirajuttuja ja muuta pihistelyä
Vs: Pihaus
« Vastaus #7 : Maaliskuu 05, 2013, 20:28:37 »
Hallituksen päätöksellä vanhoissa Pihauksissa julkaistuja artikkeleita kootaan nyt yksittäisinä tämän keskustelupalstan yhdistyksen jäsenille tarkoitettulle alueelle.
pihakoiratytöt Hippu (-09) ja Lilli (-11)