Hei Vieras

Kirjoittaja Aihe: Mölli-ykkösten agilitykurssi PK-seutu?  (Luettu 1488 kertaa)

Elisa R.

  • Pihaus
  • Administrator
  • Viestejä: 128
    • Pelastuskoirajuttuja ja muuta pihistelyä
Mölli-ykkösten agilitykurssi PK-seutu?
« : Kesäkuu 26, 2012, 11:48:24 »
Krisse kirjoitti » Ke 4.4.2012 12:07

Suunnitteilla olisi agilitykurssi mölli- TAI ykkösluokan pihakoirille syksyllä 2012, mikäli kiinnostuneita ilmoittautuu tarpeeksi ja koulutuspaikka saadaan järjestettyä.

Möllitason kurssin edellytyksenä on että koira on ohjaajansa hallinnassa ja koira osaa suorittaa kaikki tai lähes kaikki esteet (vähintään kohtuullisesti). Ykkösluokan kurssin edellytyksenä on että koira on ohjaajansa hallinnassa ja koira on startannut ykkösluokassa.

Koulutuspaikaksi on suunniteltu Ojangon Vuokkoset areenaa ja hintaa yhdelle koulutukselle tulisi arviolta n. 5 € (koulutusmaksu) + hallimaksu /koira/kerta. Kouluttajana toimii allekirjoittanut, eli Krista Honkonen. Kilpailen itse BAT:in riveissä mini kolmosissa pihakoira Mystin (Nybygårds Bina Ballerina) kanssa. Espanjanvesikoira Caoksen kanssa harjoittelemme parhaillaan agilityn perusteita ja kisakentille olisi tarkoitus suunnata vielä vuoden 2012 puolella.

Mikäli olette kiinnostuneet ko. koulutuksesta laittakaa meiliä agilitytoimikunnalle: agilitytoimikunta@pihakoirat.net

Kurssi toteutetaan kysynnän mukaan. Ilmoittautumisohjeet tulevat palstalle myöhemmin, mikäli kurssi toteutuu. Etusijalla ovat pihakoirat, joilla ei ole vielä ryhmäpaikkaa muualla.
pihakoiratytöt Hippu (-09) ja Lilli (-11)