Kuvia vuoden 2019 pihakoirakalenteriin!

Perinteinen pihakoirakalenteri on jälleen työn alla vuodelle 2019 ja siihen etsitään nyt kuvia pihakoirista kaikkina eri vuodenaikoina.

  • Kalenteriin sopivat kuvat ovat VAAKAkuvia, kuvasuhde 1,41:1. Riittävän painolaadun takaamiseksi kuvan koko siis oltava vähintään 1800x1280 pikseliä, suositusleveys 2400 pikseliä. Kuvat rajataan tarvittaessa oikeaan kuvasuhteeseen. Hallitus pidättää oikeuden hylätä sellaiset kuvat, jotka eivät ole tekniseltä laadultaan painokelpoisia.
  • Kuvan lähettäjä lupaa kuvat lähettämällä, että hän on ottanut kuvan ja luovuttaa yhdistykselle täydet oikeudet kuvien käyttöön yhdistyksen toiminnassa, esimerkiksi nettisivuilla ja painotuotteissa. Kuvaajan nimi mainitaan.
  • Sama kuvaaja voi lähettää useamman kuvan, mutta max. 3 kuvaa per koira.
  • Jokainen kuvatiedosto on nimettävä siten, että siitä ilmenee koiran virallinen nimi. Ilmoita sähköpostiviestissä selkeästi kuvassa esiintyvän koiran virallinen nimi, kutsumanimi ja oma nimesi. Mikäli kuvassa on useampia pihakoiria ilmoita tiedot jokaisesta kuvassa esiintyvästä koirasta.

Lähetä kuvat viimeistään 15.4.2018 klo 23.59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jamina.s(at)gmail.com. Mikäli lähetät useampia kuvia tai kuvat ovat hyvin suuria käytä lähettämiseen WeTransferia, Dropboxia, OneDrivea tai Google Drivea apunasi.

Kalenteriin tulevista kuvista järjestetään neuvoa-antava äänestys yhdistyksen nettisivuilla 23.4.-6.5.2018.

Kalenteri tulee myyntiin yhdistyksen 15-vuotisjuhlavuoden päätapahtumassa tanskalais-ruotsalaisten pihakoirien pääerikoisnäyttelyssä Somerolla 30.6.2018!