Jäsenasiat

Jäseneksi liittyminen
Mikäli haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, täytä hakemuslomake, niin saat saman tien sähköpostiisi tai noin kahden viikon kuluessa kirjeellä tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Yhdistyksen jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 25 €/v ja perhejäseneltä 7 €/v (2016). Jäsenmaksulla saat mm. neljästi vuodessa ilmestyvän jäsenlehti Pihauksen kotiinkannettuna sekä alennetut osallistumismaksut osaan yhdistyksen tapahtumista. Perhejäseneksi voi liittyä henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa, ja perhejäsenille ei siis lähetetä omalla nimellä jäsenlehteä.
Jäsentietojen muutokset
Jos tietosi (esimerkiksi nimi tai osoite) ovat muuttuneet, niin voit ilmoittaa muuttuneet tiedot muutoslomakkeella tai ilmoittamalla asiasta jäsensihteerille.
Jäsenmaksun maksaminen
Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksunsa liittymisen yhteydessä (lahjajäsenten osalta kasvattaja). Vanhoille jäsenille lähetetään helmi-maaliskuussa jäsenmaksulaskut sähköpostilla tai kirjeenä. Jäsenmaksun voi maksaa myös oma-aloitteisesti käyttämällä nelinumeroista henkilökohtaista viitenumeroaan, joka löytyy edellisestä jäsenmaksulaskusta. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa, jotta jäsenmaksusi kirjautuu maksetuksi.
Jäsensihteerin yhteystiedot
Kaikenlaisissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee yhdistyksen jäsensihteeri. Helpoiten jäsensihteerin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta jasensihteeri (ät) pihakoirat piste net. Muut yhteystiedot löydät yhdistyksen yhteystietosivulta.
Kannatusjäsenyys
Jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa, voit liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi samalla lomakkeella kuin yllä. Kannatusjäseneksi voi liittyä sekä yksityishenkilö että oikeustoimikelpoinen yhteisö (esim. rekisteröity yhdistys, osakeyhtiö tai osuuskunta). Kannatusjäsenenä saat myös oman kappaleesi yhdistyksen jäsenlehteä.

Rekisteriseloste